Obavijest o zamjeni u ordinaciji Nataša Todorović,

dr.med.dent.

Obavještavaju se pacijenti ordinacije dentalne medicine Nataša Todorović, dr. med. dent. da od 5. listopada 2020. godine u ordinaciji kao zamjena radi Stela Brlet, dr.med.dent.

Ogulin, 04.10.2020.

 

 

OBAVIJEST O RADU STOMATOLOŠKE

ORDINACIJE

Zbog odsutnosti Sanje Fabijan, dr.med.dent. pacijenti se mogu javiti Sanjinu Rodiću, dr.med.den. (047 522 231), a zbog odsutnosti Nataše Todorović pacijenti se mogu javiti dr. Daniri Štimac (047 522 231). Zamjene primaju samo hitne slučajeve temeljem prethodne telefonske narudžbe.

Ogulin, 18.9.2020.

 

 

 

OBAVIJEST

Ordinacija opće medicine Astra Malbaša- Pribanić, dr.med. zbog korištenja godišnjeg odmora ne radi od 27.4. do 8.5.2020., a mijenja ju Marija Boban Vujnović u svojoj smjeni (tel. 531 822).

 

 

Telefonski brojevi liječnika primarne zdravstvene


zaštite

BROJEVI >>

 

Coronavirus

 

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije objavilo je priopćenje vezano uz smanjenje rizika za širenje bolesti uzrokovane novim koronavirusom. U svom priopćenju predlažu građanima koji imaju upit, žele dobiti informaciju ili savjet vezano uz navedenu bolest da ne dolaze osobno kod izabranog liječnika niti u zdravstvenu ustanovu već nazovu svog liječnika ili po potrebi epidemiologa u Zavodu za javno zdravstvo Karlovačke županije (098 247 630).

http://www.zjzka.hr/

 

 

Što sve trebamo znati o coronavirusu

 >>> Informativni video materijal

 

Nova usluga u Domu zdravlja - izbjeljivanje zuba

 

Dom zdravlja Ogulin od prosinca 2018. godine pruža uslugu izbjeljivanja zuba najnovijom tehnikom Opalescence Boost.
Opalescence Boost je "zlatni standard" u izbjeljivanju zuba s kojim se postižu sigurni rezultati uz minimalan napor i maksimalnu sigurnost. Patentirana PF formula jača caklinu, smanjuje osjetljivost i štiti od karijesa.

Proces izbjeljivanja je moguć zahvaljujući sposobnosti vodikovog i karbamid peroksida da slobodno prolaze kroz caklinu i dentin i prodru do svih dijelova zuba. Struktura zuba se ne mijenja, unutarnja boja zuba jednostavno postaje svjetlija. Sredstva za izbjeljivanje ne utječu na caklinu i dentin niti materijal za izbjeljivanje oštećuje navedene strukture. Rezultati izbjeljivanja su dugotrajni, ali sve ovisi o prehrambenim i životnim navikama pacijenta te osobnom vođenju oralne higijene.

Krunice i ispuni na postojećim zubima neće se izbijeliti, a prosjek izbjeljivanja zuba je za dvije nijanse.
Profesionalno izbjeljivanje je najbolja i najmanje invazivna opcija za sigurno posvjetljenje obojenih zuba stoga nam se obratite sa sigurnošću.
Cijena izbjeljivanja zuba za jednu čeljust iznosi 1.000 kuna, a za obje čeljusti 1.700 kuna.

Navedena usluga pruža se u ordinaciji dentalne medicine Danira Štimac, dr.med.dent. (tel. 047 522 231).

 

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava

Dom zdravlja Ogulin potpisao je 9. veljače 2018. godine Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. UP.02.2.1.02.0008 za Specijalističko usavršavanje doktora medicine Doma zdravlja Ogulin. Ukupna vrijednost projekta i dodijeljenih bespovratnih sredstava iznosi 903.346,96 kuna čime će se financirati jedna specijalizacija iz obiteljske medicine.

 

 

 

 

Naslovnica | Kontakt | O nama | Novosti | Galerija

© Izrada web-stranica: InfoStudio.hr